.

Xbox One X met PlayerUnknown’s Battleground voor 431 euro

Gaming

PlayerUnknown’s Battleground maakte eerder deze week zijn exclusieve console-debuut toen de game werd uitgebracht voor de Xbox One. Microsoft lijkt bovendien nog een deal te hebben gesloten met ontwikkelaar Bluehole, want de game wordt tijdelijk met de nieuwe Xbox One X gebundeld. Mocht je nog niet in het bezit zijn van de console of game, dan is dit een uitstekende kans om kennis te maken.

Xbox One X met PlayerUnknown’s Battleground

Vanaf vandaag koop je bij Bol.com de Xbox One X en PlayerUnknown’s Battleground samen voor 431 euro. De game wordt automatisch toegevoegd aan je winkelwagen. Deze tijdelijke aanbieding is vooralsnog alleen beschikbaar via Bol.com. PlayerUnknown’s Battleground is op de Xbox One beschikbaar via Xbox Game Preview-programma. In Nederland is de game te koop voor €29,99, hoewel je in het doosje alleen een code zal vinden om de PUBG.

Update: de Xbox One X met PlayerUnknown’s Battleground is nu ook bij de MediaMarkt en BCC voor slechts 431 euro te verkrijgen.

De game presteert nog niet zo goed als op de pc, maar is desalniettemin ongekend populair. In de eerste 48 uur verwelkomde PlayerUnknown’s Battleground maar liefst 1 miljoen Xbox One-spelers. In PUBG ga je een ongekende overlevingsstrijd aan met andere spelers. Land met je parachute op een gigantisch afgelegen eiland, zonder wapens of uitrusting, en improviseer om te overleven. Verken het eiland, verzamel spullen, vind wapens, gebruik voertuigen om voorraden te zoeken en bereid je voor op razendsnelle gevechten.

Microsoft bracht de Xbox One X in november wereldwijd op de markt. Het is de krachtigste console van dit moment en het systeem draait alle bestaande Xbox One-games. Veel van deze games zijn inmiddels geüpdatet met 4k-ondersteuning en andere grafische verbeteringen wanneer het op de Xbox One X wordt gespeeld. Xbox One-spelers kunnen ook exclusieve pakketten met items voor PUBG kopen, waarvan de tweede alleen beschikbaar is van 14 tot en met 17 december. Daarnaast zal binnenkort de woestijnmap Miramar aan het spel worden toegevoegd.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren