.

Krijg tot het einde van het jaar €7,50 korting op bijna alles bij Wehkamp

Gaming

Het is weer bijna kerst en dat je ook ongetwijfeld merken in je portemonnee, want december is traditioneel een dure maand. Aan de andere kant kun je ook profiteren van scherpe aanbiedingen, waaronder deze kortingscode van Wehkamp. De kortingscode DF37WAHR verzilver je hier en geeft je tot het einde van het jaar €7,50 korting op nagenoeg alles, waaronder games. Op de Wehkamp.nl voer je de code in op de laatste pagina in het betaalproces.

Het is daardoor al mogelijk om splinternieuwe games, zoals Red Dead Redemption 2 of Super Smash Bros. Ultimate, voor slechts €47,50 aan te schaffen. De Wehkamp is met de kortingscode in vrijwel alle gevallen de goedkoopste aanbieder op het gebied van games. Je kan daarnaast kiezen uit producten in het beauty- en woon-assortiment, luiers en speelgoed en mode/verzorging met populaire merken als Rituals, Dior, Yves Saint Laurent en nog heel veel meer.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren