Vrijdagochtend 19 maart nieuwe PlayStation 5 voorraad en drop bij MediaMarkt

Gaming

Nog niet in het bezit van een PlayStation 5? Dan hebben we goed nieuws voor je, want MediaMarkt heeft een nieuwe drop aangekondigd. Op vrijdag 19 maart worden er rond 10:00 weer verschillende bundels in de webshop aangeboden. Het gaan ongetwijfeld weer extreem druk worden en het is dan ook verstandig om je vinger op de F5-knop te houden.

Update 19/03 (11:24) → De PlayStation 5 is inmiddels volledig uitverkocht bij de MediaMarkt.

Het aanbod zal bestaan uit een PlayStation 5 met extra controller en accessoirespakket, een PS5 met extra controller, oplaadstation en oplaadkabel en een bundel met extra controller en headset. Let op, want vanwege de extreme populariteit en beperkte beschikbaarheid worden er enkel orders van maximaal 1 console per klant geaccepteerd.

11 Reacties

 1. Wat een verschrikkelijke zaak die Mediamarkt. Eindelijk de PS5 voor mijn zoontje. 10.45 1e bevestiging om 11.15 2e bevestiging van de bestelling. Maar dan om 20.45 een mailtje dat je word geannuleerd. Gaat dat maar eens aan een kind van 11 jaar uitleggen die al 5 maanden aan het wachten en sparen is. Ook in mijn account op Mediamarkt stond al dat ze hem aan het klaar zetten waren voor verzending.

  Reageer
  • Het is inderdaad verdrietig. Toen ik zag dat de PS5 al een half uur werd aangeboden, wist ik eigenlijk al dat dit zou gebeuren. Ik hoop dat je er snel een kan bemachtigen voor je zoontje.

   Reageer
  • Hier ook misgelopen. Besteld betaald. Maar ik heb een mail gehad dat ik uiterlijk toch een ps5 in huis zal hebben. Geen annulering of geld terug gestort krijgen. Alleen dat de bundel er niet meer is en dat er een nieuwe bundel wordt samen gesteld voor mij omdat er in de week van 29 maart weer een nieuwe voorraad zal zijn en dat ik dan een track en trace code toegestuurd zal krijgen dat ik hem uiterlijk 5 april binnen heb. Een zogenaamde speciale lijst of zo waar ik op sta. Heb hier gelezen dat er ook mensen zijn die op zo een lijst staan maar voor juni/juli. Iemand hier nog die ook april heeft?

   Reageer
   • Ik liep hem ook blijkbaar net mis en ik sta ook op die van uiterlijk 5 april, dus ik heb dezelfde mail gehad. Blijkbaar toch een beetje geluk 😉

    Reageer
 2. Beste gamer,

  WOW! Zelfs onze webshop kon al je enthousiasme en F5-en eventjes niet meer aan. Hierdoor moeten we je informeren dat de PlayStation 5 is uitverkocht. Dit betekent dat we met tegenzin je order moeten annuleren en wij jouw geld binnen 3 werkdagen terugstorten op jouw rekening.

  Omdat wij weten hoe graag je deze PlayStation 5 wilt, kom jij op onze unieke pre-order lijst te staan. Wanneer wij weer nieuwe voorraad van de PlayStation 5 krijgen, zorgen wij ervoor dat jij als eerste de mogelijkheid krijgt om alsnog de PlayStation 5 in jouw favoriete MediaMarkt winkel af te halen.

  Wanneer kan ik dan eindelijk gamen?
  Wij verwachten dat jij uiterlijk in juli je vrienden kan gaan uitdagen op jouw PlayStation 5. Tot die tijd zal je dus nog even op je oude console de battle aan moeten gaan.

  Wij zullen je informeren wanneer we voor jou weer een PlayStation 5 op voorraad hebben.

  Met vriendelijke groet,

  MediaMarkt

  Reageer
 3. Ik heb ook een ps5 besteld maar er gaan geruchten rond dat er ook wellis waar preorders zijn geplaatst geldt dit voor de mensen die rond 10:00 een model gekocht hebben of is er een losse pre-order window?

  Reageer
  • Er was geen pre-order, maar het ging om directe levering. Mensen waarbij een annulering heeft plaatsgevonden worden nu op een aparte lijst gezet, zij zullen als eerst de mogelijkheid krijgen om de PS5 te bestellen (uiterlijk juli).

   Reageer
 4. Heb er een kunnen krijgen 😀

  Reageer
 5. same here, leveren ze direct?

  Reageer
 6. Yes gelukt! Besteld bij Mediamarkt!

  Reageer
  • SAME! LETS GOOO

   Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*