Spider-Man savegames kunnen nu worden overgezet naar de PS5-remaster

Gaming

Insomniac Games heeft een update uitgebracht voor Marvel’s Spider-Man waarmee PS4-savegames in de remaster voor de PlayStation 5 kunnen worden gebruikt. Gebruikers kunnen hun savegames van de game handmatig exporteren en vervolgens op de PS5 importeren. “Gewoon om duidelijk te zijn. Je moet de PS4-game gebruiken om je savegames te exporteren. Remastered kan geen save zien totdat deze is geëxporteerd door de PS4-game”, legt communitymanager James Stevenson uit.

De update voor Spider-Man Remastered introduceert ook verbeteringen voor ray-tracing en verschillende fixes, waaronder een oplossing voor het vastlopen van de game wanneer de console in rustmodus werd gezet. Verder zijn er drie nieuwe pakken beschikbaar voor Spider-Man.

Je kan Spider-Man Remastered op meerdere manieren bemachtigen. Bij aanschaf van Spider-Man: Miles Morales Ultimate Edition ontvang je een downloadcode om het origineel met alle uitbreidingen te spelen op je PlayStation 5. Heb je de reguliere versie aangeschaft dan kun je deze voor €19,99 upgraden naar de Ultimate-versie.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*