Sony gaat ‘binnenkort’ games voor PlayStation 5 (PS5) onthullen

Gaming

Sony heeft bekendgemaakt dat het binnenkort een overtuigende reeks games voor de PlayStation 5 gaat introduceren. Het blijft helaas nog onduidelijk wanneer de onthulling gaat plaatsvinden, maar volgens geruchten staan er twee evenementen op de agenda: één in juni en de ander in augustus.

Tijdens een bedrijfsstrategiebijeenkomst deze week bevestigde Sony-ceo Kenichiro Yoshida dat “games voor de PS5 die deze nieuwe game-ervaring leveren, worden gemaakt door zowel eigen studio’s als externe ontwikkelaars en we zijn van plan om binnenkort een overtuigende serie games te introduceren.” Sony blijft helaas nog steeds enigszins vaag, maar laten we hopen dat ‘binnenkort’ niet langer zal zijn dan enkele weken.

Geruchten suggereren dat Sony begin juni een digitaal PS5-evenement gaat houden, dat hopelijk meer duidelijkheid zal geven over de belangrijkste details over de komende console, inclusief de prijs, releasedatum en natuurlijk het ontwerp.

“De lancering van PlayStation 5, gepland voor najaar 2020, zal nog meer meeslepende ervaringen opleveren op een gameconsole”, luidt een begeleidend persbericht van het Japanse bedrijf. “Meer rekenkracht, verbeterde zintuiglijke waarnemingen gegenereerd door de revolutionaire controller en geluid geleverd in 3D-audio zullen gecombineerd worden om ervaringen te creëren zoals nooit tevoren.”

PlayStation 5 pre-order notificatie

Schrijf je nu in en ontvang een e-mail wanneer de PS5 beschikbaar is voor pre-order, zodat jij de console op de releasedatum ontvangt.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren