.

PlayStation VR, PlayStation 4 en PS4 Pro aanbiedingen nog tot 29 december geldig

Gaming

Sony geeft tijdens de kerstdagen weer hoge kortingen op de PlayStation 4, PS4 Pro en PlayStation VR. Het betreft een landelijke actie die vandaag officieel van start gaat, hoewel het sinds het begin van deze week al mogelijk is om een pre-order te plaatsen. Wees er overigens snel bij, want de voorraad is beperkt en bij verschillende aanbieders mag er slechts Ă©Ă©n exemplaar per klant worden besteld.

→ De laatste dagen zijn ingegaan. Alle aanbiedingen lopen nog tot 29 december.

Het aanbod bestaat uit de PlayStation 4 Slim voor 189 euro en de PlayStation 4 Pro voor 299 euro bij Bol.com, NedGame, Game Mania, Wehkamp (€7,50 korting met code DF37WAHR) en MediaMarkt. Bovendien gaat het om de nieuwe PS4 Pro-versie met modelnummer CUH-7216B. Dit model is aanzienlijk stiller en gebruikt een andere stroomkabel. Daarnaast is er ook nog een speciale Slim-bundel met Ratchet & Clank, Uncharted 4: A Thief’s End en The Last of Us Remastered beschikbaar voor 244 euro. Bij Game Mania kun je ook kiezen uit bundels met Spider-Man (€228), Battlefield V (€233), Call of Duty: Black Ops 4 (€233) of Spyro (€218).

Mocht je al in het bezit zijn van een van de twee consoles, dan kun je ook kiezen voor een volledig nieuwe ervaring met de PlayStation VR. Het PlayStation VR Mega Pack kost momenteel bij Bol.com, MediaMarkt en NedGame slechts 225 euro. Deze bundel wordt geleverd met een tweede generatie headset, een PlayStation Camera en vijf games: Skyrim VR, Doom VR, WipEout: Omega Collection, Astro Bot en VR worlds. Je kan bij Bol.com en NedGame ook kiezen voor de standaard PSVR Worlds-bundel voor 195 euro en je ontvangt Astrobot tijdelijk cadeau.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren