.

Pokémon Go: Zangoose nu ook in Europa te vangen

Gaming

Pokémon Go-ontwikkelaar Niantic besloot onlangs om de Pokédex van de populaire augmented reality-game uit te breiden met Pokémon van de derde generatie, die vorige maand samen met een dynamisch weersysteem werden geïntroduceerd. Er zijn ook een aantal regiospecifieke Pokémon, welke alleen in bepaalde delen van de wereld kunnen worden gevangen. Zangoose en Seviper waren respectievelijk te vangen in Amerika/Afrika en Europa, echter zijn beide Pokémon sinds afgelopen vrijdag van locatie gewisseld.

Nieuwe locaties Zangoose en Seviper

Op The Silph Road rapporteerden verschillende spelers dat ze Seviper in Amerika en Afrika hebben aangetroffen, terwijl Zangoose in Europa en Azië is gespot. Niantic heeft geen melding gemaakt van de verandering, maar het lijkt erop dat de rotatie heeft plaatsgevonden na het Pokémon Go-kerstevenement, dat eindigde op 4 januari. Het evenement introduceerde ook Delibird, een Pokémon van de tweede generatie. Mocht je Delibird nog niet te pakken hebben gekregen, dan hebben we helaas slecht nieuws voor je. De Pokémon is namelijk nog steeds te vangen, echter komt hij veel minder vaak voor.

Zangoose en Seviper in Pokémon Go

De Legendary Pokémon Groudon is ook nog beschikbaar en kan tot 15 januari bij Gyms worden gevonden als Raid Boss. De verwachting is dat Groudon zal worden vervangen door Pokémon Sapphire tegenhanger Kyogre. Niantic plaatste onlangs een teaser die suggereerde dat de Legendary Pokémon binnenkort zijn debuut gaat maken. Mewtwo is een andere legendarische Pokémon, echter kan deze alleen worden gevonden doormiddel van een EX Raid Battle, waarvoor je een uitnodiging nodig hebt.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren