PlayStation 5 Disc of Digital Edition kopen? Waar is er voorraad in Nederland

Gaming

Het was twee maanden erg rustig wat betreft PlayStation 5-leveringen, maar de situatie lijkt zich nu toch te verbeteren. In de afgelopen periode hebben er namelijk weer verschillende drops plaatsgevonden. De PS5 is daarmee overigens nog niet uit voorraad leverbaar, want bij alle retailers zijn nieuwe leveringen nog steeds binnen enkele minuten volledig uitverkocht. Het is desondanks goed om te zien dat er na de lange droogte weer wat beweging in zit.

Onlangs hebben er drops plaatsgevonden bij: Bol.com (Disk Edition, Ratchet & Clank-bundel), Amazon Duitsland (Ratchet & Clank Bundel en Amazon Frankrijk (Disk & Digital Edition). Vorige week is de PS5 aangeboden bij Amazon UK en bij de BCC kon je je opnieuw inschrijven voor een loting, welke inmiddels overigens gesloten is en met de winnaars is contact opgenomen.

Er is ook goed nieuws, want Game Mania heeft alle reserveringen gecontacteerd en uitgeleverd. Dit betekent dat er in de toekomst weer een nieuwe partij is bijgekomen waar de PS5 Disk en Digital Edition zal worden aangeboden. De shop zegt op zijn eigen website dat winkels en de klantendienst niet over informatie beschikken over de beschikbaarheid en het is daarom zinloos om contact op te nemen.

Het onderstaande overzicht laat je direct zien wanneer de meest recente drop heeft plaatsgevonden:

PlayStation 5 

PlayStation 5 Digital Edition

42 Reacties

 1. Yes, eindelijk gelukt, Mediamarkt bundle 👍 Dank, had de hoop al opgegeven maar toch vandaag nog ff deze site gechecked. Ging niet makkelijk net, steeds uitverkocht maar toch ineens beschikbaar 💪

  Reageer
 2. Gisteren mijn PS5 opgehaald bij Mediamarkt. Ik was op de wachtlijst gekomen na de geannuleerde bestelling van 19 maart.

  Reageer
 3. is er al iemand opgebeld door coolblue of sms gekregen over de loting van vandaag ??

  Reageer
 4. Vandaag bericht gehad van game mania, en ja het was zover ik kon hem ophalen. Pre order geplaatst op 23 november 2020.

  Reageer
  • Net bericht gehad van de gamemania dat ik de ps5 met R&C volgende week op kan halen (pre-order van 10-december) succes allemaal

   Reageer
 5. Woensdag worden de bundles met Ratchet dan eindelijk geleverd bij GameMania Arnhem.

  Reageer
  • Mag ik vragen hoe je dat weet en van wanneer jouw pre order was? Ik ben ook gebeld vorige week voor een bundel, maar tegen mij zeiden ze dat het nog wel enkele weken kon duren. Pre order van 20/11.

   Reageer
 6. Gamemania belde daar straks dat de komende levering van PS5’s bundels zullen zijn met Ratchet & Clank. Of ik die dan wilde hebben, of langer wilde wachten.

  Dat vind ik prima, want ik wil die game toch wel. Heb nog wel garantie gevraagd of ik m dan daadwerkelijk ga krijgen (niet dat ik dan overal achter het net vis) en die garantie kreeg ik. Als het goed is bij de volgende levering.

  Pre-order gedaan op 20 november 2020.

  Reageer
  • Dit is dus ook aan mij gevraagd. Ten eerste schandalig dat ze eerst met een bundle komen terwijl er nog veel losse ps5 orders open staan. Nu verplichten ze je als het ware de game erbij te nemen. Hoppa weer 70,-. Ik doe nooit meer zaken met Gamemania. Tuurlijk had ook nee kunnen zeggen maar dan verkopen ze het net zo hard aan een ander. Er is totaal geen service vanuit die kut toko. Andere zaken het zo goed op orde qua service.

   Reageer
   • Ja ik kreeg wel de indruk dat die bundels bij gamemania ook door de strot worden gedrukt, maar ik ben het met je eens dat zij dat hele gedoe met die PS5’s niet echt goed geregeld hebben.

    Voor mij maakt het niet heel veel uit, omdat ik de game wel graag wilde hebben, maar voor hetzelfde geldt was het My Little Pony geweest en dan had denk ik nog een groot deel van de mensen ja gezegd, omdat ze de PS5 zo graag willen.

    Ik koop eigenlijk niet zo vaak bij Game Mania, omdat ze vaak duurder zijn dan Nedgame. Bovendien hebben ze vroeger mijn favo gamewinkel weggeconcurreerd door er drie deuren naast te gaan zitten.

    Reageer
  • Ik heb dat bericht ook gehad. (11 nov besteld) hij gaf wel aan dat van de week aangegeven werd door Sony dat het binnen een paar weken geleverd word. Dus geen concrete datum. Alsnog. Nog heeel ff wachten!

   Reageer
  • Jij toevallig al iets gehoord Evert? Website van game Mania heeft inmiddels aan geleverd tot midden november. Ik heb echter niks gehoord…

   Reageer
 7. Ik had nog geluk gehad met de drop van 1 juni bij Nedgame, was er gelukkig snel bij en de bestelling kon ik (met enige moeite) goed plaatsen. Het duurde echter wel paar dagen met PostNL geneuzel, maar mijn PS5 bundel (PS5 disc versie, 3 games en extra controller) is eindelijk binnen 🙂

  En nu zijn de oplaad stations voor de controllers ook al weer uitverkocht. Zucht….

  Reageer
 8. Ik vraag af of 1 kan bemachtigen om dat prachtig ding is in over wil eind jaar 1 halen mooi ding hoor

  Reageer
 9. mijn bevestiging is van 11:36

  helaas nog niks gehoord.

  Reageer
  • Ik heb mijn ps5 mogen ophalen op 3 Juni bij de mediamarkt en ik had een order uit midden december.

   Reageer
 10. Ik mag 19 juni mijn playstation 5 bundel ophalen bij de mediamarkt. Deze heb ik besteld op 19 maart. Lijkt alsof mediamarkt aan het einde van hun preorder list komt. Op 19 maart was ik heel laat, vlak voordat ze het dichtgegooid hadden.

  Reageer
  • Kan jij op je factuur zien hoe laat dat ongeveer was

   Reageer
  • Kan je me vertellen Hoelaat je de mail hebt gekregen dat je hem gekocht had

   Reageer
 11. Ik heb gister eindelijk m’n Digital Edition PS5 mogen ophalen die ik sinds 30 november had gereserveerd bij de MediaMarkt. Niks in het nieuws gezien over voorraden dus geen idee waar die vandaan kwam. Het was even wachten maar hij is eindelijk binnen.

  Reageer
 12. Mijn bestelling is van 29.10.2020 bij de gamemania ben benieuwd waneer ik hem eindelijk kan ophalen

  Reageer
  • In Sittard waren gisteren enkele digitale beschikbaar in de winkel voor de vrije verkoop, helaas was ik te laat. Reserveren niet mogelijk, moet je maar elke dag ff langskomen was het antwoord.

   Reageer
  • Heel toevallig kreeg ik vandaag bericht dat ik hem op kon halen bij gamemania

   Reageer
   • Wanneer heb je hem besteld

    Reageer
  • Dit is wat vandaag op de site van game mania staat, het gaat hierbij om de disc versie:

   ”Reserveringen uitgeleverd tot:

   Eind oktober 2020

   Pre-orders gestart in oktober 2019”

   Reageer
  • Precies ik dus ook maar lees of hoor nooit iets over game mania die ps5 voorraad binnen krijgt.
   Wel een mail gehad dat ik mee kon doen met een actie waarbij je er 1 kan winnen? Lijkt me dat ze eerst de pre orders uitgeven voordat ze er mee gaan stunten….

   Reageer
  • Ikzelf had in mei 2020 preorder gedaan bij lokale intertoys, de eerste van april werd ik gebeld dat ie er was en dat ik m kon ophalen.

   Reageer
 13. Heb vorig jaar december een.playstation 5 besteld, en aanbetaling gedaan, maar nog niks erover gehoord.

  Reageer
 14. Vanmiddag bericht gehad van Mediamarkt! Formulier moeten invullen. Alleen beetje vreemd dat ik geen bevestiging heb gehad. Zou later komen volgens de klantenservice.

  Beste,

  Je ontvangt deze e-mail omdat jij op vrijdag 19-03-2021 door de enorme drukte op onze website geen PlayStation 5-bundel hebt kunnen kopen. Hier willen wij onze excuses voor aanbieden en natuurlijk willen wij dit goedmaken met je.

  Zoals beloofd hebben wij jou op onze unieke pre-orderlijst geplaatst. Op basis van het tijdstip van jouw bestelling op vrijdag 19-03-2021 hebben wij nu een PlayStation 5-bundel voor jou op voorraad en kan jij vanaf zaterdag 19-06-2021 wél een trotse PlayStation 5-bezitter worden!

  Reageer
  • Ik heb tzelfde bericht gekregen! Ik vond t ook gek dat ik geen bevestiging kreeg…

   Reageer
   • Ik vraag me wel af of er nog 1 te bemachtigen eind van jaar zou 1 graag hebben ik wel leuk om te spellen ik moet natuurlijk wel even sparen maar heb ook wat

    Reageer
   • Je krijgt ook geen bevestigings mail! Tenminste niet direct ná dat je de lijst hebt ingevuld.. Wel ongeveer paar dagen voordat je hem kan ophalen! Er staat dan een bundel voor je klaar in jou aangegeven MM.

    Reageer
  • Hoe laat hadden jullie besteld op 19 maart?

   Reageer
   • Ik had mijn bestelling om 11.37 gedaan!

    Reageer
    • Ik heb me bestelling 10:58 gedaan en heb geen mail ontvangen of iets dat ik hem kan ophalen.

     Hoe kan dat dan?

     Reageer
    • Ik heb besteld 10:58 en kreeg geen mail of iets?

     Hoe kan dit?

     Reageer
     • Ja, wist ik het maar haha

    • Oke thanks, ik de mijne om 11:47. Dus hopelijk bij de volgende levering erbij

     Reageer
     • Hoop het voor je man, mijn bestelling was blijkbaar ook 11:45, hopen dat ik er ook bij zit volgende keer.
      Weet jij wel wanneer volgende levering komt? Want stond wel dat ik uiterlijk juli mijn ps5 heb

  • Hoe het je dat bericht ontvangen?

   Reageer
   • Ik heb nu bericht gehad

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*