MediaMarkt BTW Weg Ermee 2023 loopt nog tot en met zondag

Gaming Smartphones Smartwatches Tablets

De MediaMarkt BTW Weg Ermee-actie 2023 is van start gegaan. Vanaf maandag 23 januari tot en met zondag 29 januari 2023 ontvang je 17,3% korting op een heel groot gedeelte van het assortiment.

Media Markt BTW Weg Ermee-actie 2023

Er is kritiek geweest over de MediaMarkt BTW-actie, waarbij beweerd wordt dat de retailer zijn prijzen in de aanloop naar de actie opzettelijk verhoogt. Echter, dit blijkt niet altijd het geval te zijn vanwege het dynamische prijssysteem van de retailer. Dit systeem kan ertoe leiden dat prijzen in bepaalde perioden hoger of lager zijn dan op een ander moment, afhankelijk van factoren zoals afgelopen acties of concurrentieprijzen.

→ Bezoek hier de website van de MediaMarkt BTW-actie

Wanneer gaat de actie van start?

Op maandag 23 januari 2023 is de btw-actie van start gegaan in de webshop van de MediaMarkt. De BTW Weg Ermee-actie van de MediaMarkt vindt plaats op de volgende dagen:

  • maandag 23 januari
  • dinsdag 24 januari
  • woensdag 25 januari
  • donderdag 26 januari
  • vrijdag 27 januari
  • zaterdag 28 januari
  • zondag 29 januari

Wat zijn de populairste producten?

Hoe wordt de korting berekend?

In Nederland wordt btw gerekend en tijdens de MediaMarkt BTW-actie is dat niet anders. Om de korting te berekenen kan de volgende berekening worden gebruikt: €1210 x 100 = 121000 -> gedeeld door 121 = €1000. Dit betekent dat de korting €210,- bedraagt en een percentage van 17,36% is.

Kan ik een product vóór de actie kopen en daarna het verschil terugvragen?

In tegenstelling tot eerdere acties is het niet mogelijk om je geld terug te vragen wanneer je een product vóór de BTW-actie hebt aangeschaft.

→ Bezoek hier de website van de MediaMarkt BTW-actie

Welke producten zijn uitgesloten?

Net als voorgaande jaren zijn er verschillende categorieën uitgesloten.

  • Deelnemende categorieën: tv’s, audio, foto, video & drones, smartphones, smartwatches, desktops, laptops, tablets & e-readers, monitoren & printers, huishoudelijke apparatuur, keukenapparatuur, persoonlijke verzorging, smart home.
  • Uitgesloten categorieën: Apple, Dyson, accessoires, muziek, film, software, games, console hardware & accessoires, storage, Power Service en verzekeringen, cadeaukaarten en tegoedkaarten.

Zijn de cashback acties van fabrikanten ook geldig?

Tijdens de Media Markt BTW-actie kun je gewoon gebruik maken van geldende cashback-acties van fabrikanten.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*