.

Livestream The Game Awards 2018: volg de onthulling van meer dan 10 nieuwe games

Gaming

Het is een uitstekend jaar voor gamers geweest en dat wordt traditioneel afgesloten met The Game Awards. Het jaarlijkse evenement zal in nacht van donderdag 6 op vrijdag 7 november plaatsvinden. De pre-show begint op vrijdag om 02:30 Nederlandse tijd en het gehele evenement is hier door middel van een livestream te kijken. Tijdens The Game Awards worden er prijzen uitgereikt aan de beste games van het jaar, maar er zullen ook enkele nieuwe titels worden onthuld. De livestream wordt net als in voorgaande jaren gepresenteerd door Geoff Keighley, die de oudere gamers mogelijk nog kennen van GameTrailers TV.

Livestream The Game Awards

Als je The Game Awards wilt bekijken, dan kun je terecht op nagenoeg elk streamingplatform: YouTube, Twitch, Mixer, Facebook Live en Twitter zullen een livestream aanbieden. Verder zijn er streams beschikbaaar op Steam, PlayStation Network en Xbox Live. Op deze pagina zullen we de stream via YouTube in 4k aanbieden.

Keighley maakte vorige week al bekend dat er meer dan nieuwe games zullen worden aangekondigd en ook zullen er updates worden getoond voor bestaande titels. Ubisoft heeft al bevestigd dat het een nieuwe game in de Far Cry-serie gaat onthullen. Verder verwachten we updates over Fortnite, Anthem, Devil May Cry 5, Ancestors en Rage 2. Ten slotte zijn Anthony en Joseph Russo, de regisseurs van Avengers: Infinity War en de follow-up, ook aanwezig op The Game Awards. Het is mogelijk dat ze voor het eerst meer laten zien van de aangekondigde Avengers-game van Eidos Montreal en Crystal Dynamic.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren