Limited edition Super Mario 3D All-Stars (Nintendo Switch) pre-order: laatste exemplaren

Gaming

Nintendo heeft Super Mario 3D All-Stars officieel voor de Nintendo Switch aangekondigd, een bundel met drie Super Mario-games die in september verschijnen. De gamecardversie Super Mario 3D All-Stars wordt slechts in beperkte oplage geproduceerd en de downloadversie is verkrijgbaar tot eind maart 2021. Het is momenteel mogelijk om bij Coolblue, Wehkamp, BCC, Game Mania, Coolshop, MediaMarkt en Bol.com een pre-order voor de gamecardversie te plaatsen. We zullen dit artikel updaten wanneer de game bij andere shops wordt aangeboden.

Update 09-09 → De game is inmiddels bij verschillende winkels uitverkocht. Wees er snel bij wanneer je nog een exemplaar wil bemachtigen.

Tip → Heb je interesse in de Nintendo Game & Watch Super Mario Bros? Deze is beschikbaar voor slechts €69,99 bij Coolshop, Coolblue en MediaMarkt.

Super Mario 3D All-Stars

Super Mario 3D All-Stars bestaat uit Super Mario 64, Super Mario Sunshine en Super Mario Galaxy. De release van de collectie is ter viering van het 35-jarig jubileum van Mario. De Switch-versies introduceren hogere resoluties en zijn geoptimaliseerd voor een soepele gameplay-ervaring op Nintendo Switch. Super Mario 3D All-Stars bevat ook een in-game muziekspelermodus om de muziek en liedjes uit alle drie de games af te spelen.

Super Mario 64 krijgt Joy-Con-ondersteuning (met rumble) en draait in een hogere resolutie dan het origineel. Mario Sunshine wordt weergegeven in 16:9-beeldverhouding en is eveneens voorzien van een hogere resolutie en Mario Galaxy heeft Joy-Con-ondersteuning om de originele Wii-afstandsbediening nabootsen. Het is overigens niet vereist om de Joy-Cons los te koppelen, waardoor de games ook speelbaar zijn op de Switch Lite.

2 Reacties

  1. 9/10 websites zijn al uitverkocht, bij intertoys kan je hem nog wel vinden

    Reageer
  2. Bij bol staat een datum van 12-02 (de release van 3D world), bol geeft zelf aan dat dit ook de leverdatum is van All Stars.. bestel dus voor de zekerheid morgen ook bij Gamemania 😉

    Reageer

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*