Godfall is eerste game officieel aangekondigd voor PlayStation 5 (PS5): release in 2020

Gaming

Tijdens de Game Awards onthulde Gearbox Publishing en ontwikkelaar Counterplay Games vorige week de eerste game die naast de pc alleen speelbaar zal zijn op de PlayStation 5. De RPG zal zich voornamelijk richten op melee-gevechten in plaats van vuurwapens. Spelers lijken zich bovendien te moeten bezighouden met het verzamelen van loot. De items die je in de arena kan vinden bestaan uit pantsersets en vlammende zwaarden, en je kunt goodies verdienen door vijanden en bazen te verslaan.

Godfall voor PlayStation 5

“We innoveren met Godfall om een frisse kijk op actie-RPG’s te bieden door aanvallende gameplay te belonen en elke hit belangrijk te maken”, zei Keith Lee, Counterplay Games-ceo en creative director van Godfall. “We willen namelijk dat verlangen naar het op één na beste stuk in je personage opbouwen, dus we zijn van plan spelers veel loot te bieden om ervoor te zorgen dat gameplay en speelstijlen een betekenisvolle impact hebben.”

Godfall aangekondigd voor PS5

Godfall van Counterplay Games is tijdens The Game Awards aangekondigd. De game verschijnt eind 2020 voor de PlayStation 5 en pc. Lees hier alles wat we weten over de game👇https://www.techtastic.nl/gaming/godfall-verschijnt-eind-2020-voor-playstation-5-en-epic-game-store/

Posted by PlayStation 5 – PS5 on Thursday, December 12, 2019

Godfall speelt zich tijdens gameplay af in derde persoonsperspectief. Je kunt solo spelen of je kunt samenwerken met een vriend of twee voor duo of trio co-op. De aankomende titel verschijnt alleen voor de PS5 en pc via de Epic Games Store. Gearbox is van plan om Godfall eind 2020 uit te brengen, vermoedelijk rond de lancering van de PlayStation 5.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren