.

Eerste Pokémon Go Community Day van 2019 vindt zaterdag plaats

Gaming

Het nieuwe jaar is aangebroken en dat betekent dat er deze maand ook weer een Pokémon Go Community Day zal plaatsvinden. Niantic heeft bekendgemaakt dat het volgende evenement op zaterdag 12 januari zal plaatsvinden en in het teken staat van Totodile.

Pokémon Go Community Day januari 2019

Totodile is een Pokémon van de tweede generatie en zal tijdens het evenement vaker in het wild verschijnen. Gezien eerdere Community Days is het aannemelijk dat spelers een kans krijgen om een Shiny Totodile te vangen, hoewel dit nog niet door Niantic is bevestigd.

Spelers kunnen een exclusieve move leren tijdens het evenement. Dat is overigens alleen mogelijk door Totodile, tot een uur na het einde van de Community Day, te evolueren tot zijn definitieve vorm, Feraligatr. Niantic heeft nog niet naar buiten gebracht welke exclusieve move er valt te leren.

Daarnaast kunnen spelers tijdens de Community Day van januari 2019 profiteren van verschillende bonussen. De Incubators zijn vier keer zo effectief, waardoor eieren kunnen worden uitgebroed met een kwart van de gelopen afstand die ze normaal nodig hebben. Bovendien blijven Lure Modules drie uur actief, in plaats van 30 minuten.

De Pokémon Go Community Day van januari 2019 start op zaterdag 12 januari om 11:00 Nederlandse tijd en komt om 14:00 ten einde. Een ander evenement, Pokémon Go Holidays 2018, is inmiddels begonnen en komt op 2 januari 2019 ten einde. Gedurende deze periode word nagenoeg alles in de game verdubbeld, waaronder Candy en XP, maar ook zullen spelers speciale Pokémon kunnen vangen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren