Cyber Monday bij Amazon: Nintendo Switch Lite in alle kleuren voor 195 euro

Black Friday 2019 Gaming

Cyber Monday vindt dit jaar plaats op 2 december, maar vanwege de verwachte drukte zijn er nu al verschillende producten in de aanbieding. De Nintendo Switch zal ongetwijfeld een van de populairste producten worden van 2019 en momenteel is de kleinere Switch Lite in de aanbieding bij Amazon voor €195 – elders vanaf €219,99. Wees er snel bij, want op=op! Afrekenen kan met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving. Bezorging is gratis. De reguliere Nintendo Switch (2019) met game naar keuze is bij  Amazon beschikbaar voor €331,99 (elders vanaf €359,99).

→ Tip: Bij Bol.com beschikbaar voor €199. 

Nintendo heeft de Switch Lite voorzien van een 5,5-inch lcd-scherm met een resolutie van 1820 x 720 pixels. De resolutie is daarmee ongewijzigd, maar het schermformaat is kleiner dan het 6,2-inch scherm van de reguliere Switch. Aan de voorzijde is ook afscheid genomen van een lichtsensor, waardoor de helderheid van het scherm niet langer automatisch wordt aangepast. De Lite-versie is met zijn 275 gram lichter dan de gewone Switch, die 300 gram weegt zonder Joy-Cons.

Nintendo maakte vorige maand bekend dat er sinds de lancering in maart 2017 maar liefst 42,3 miljoen exemplaren van de Switch zijn verkocht. De populariteit zorgt er tegelijkertijd voor dat Nintendo de console nagenoeg nooit in de aanbieding gooit, maar daar brengt Amazon deze periode verandering in.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren