Cyber Deal bij Amazon Nederland: Nintendo Switch Lite in grijs voor 195 euro

Black Friday 2019 Gaming

De Nintendo Switch is zonder twijfel een van de populairste producten worden van 2020 en momenteel is de kleinere Switch Lite in de aanbieding bij Amazon Nederland voor €195 elders vanaf €219,99. Wees er snel bij, want op=op! De Switch-consoles zijn vanwege de uitbraak van het coronavirus beperkt beschikbaar. Afrekenen kan met iDEAL, creditcard of per bankoverschrijving. Bezorging is gratis.

Nintendo heeft de Switch Lite voorzien van een 5,5-inch lcd-scherm met een resolutie van 1820 x 720 pixels. De resolutie is daarmee ongewijzigd, maar het schermformaat is kleiner dan het 6,2-inch scherm van de reguliere Switch. Aan de voorzijde is ook afscheid genomen van een lichtsensor, waardoor de helderheid van het scherm niet langer automatisch wordt aangepast. De Lite-versie is met zijn 275 gram lichter dan de gewone Switch, die 300 gram weegt zonder Joy-Cons.

Nintendo maakte vorig jaar bekend dat er sinds de lancering in maart 2017 maar liefst 42,3 miljoen exemplaren van de Switch zijn verkocht. De populariteit zorgt er tegelijkertijd voor dat Nintendo de console nagenoeg nooit in de aanbieding gooit, maar daar brengt Amazon deze periode verandering in.


Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren