Black Friday bij MediaMarkt: Nintendo Switch (2019) met Labo-pakket voor 299 euro

Gaming

Black Friday is officieel van start gegaan bij de MediaMarkt en de Nintendo Switch met Labo is een van de vele producten die vanaf 29 november tot en met maandag 2 december in de aanbieding is. De console van Nintendo is in deze periode afgeprijsd naar 299 euro en de nieuwe Switch met verbeterde accuduur is in Nederland nog niet zo goedkoop geweest. Het systeem is beschikbaar in de kleuren grijs en neon. Wees er snel bij, want er zijn slechts een beperkt aantal exemplaren beschikbaar. Voor 309 euro beschikbaar bij Bol.com.

Verschillende Nintendo Switch-bundels bij Amazon
Deze bundels worden gratis thuisbezorgd. Afrekenen is mogelijk met iDEAL, creditcard of per bank.

Black Friday: Nintendo Switch 2019

Het grootste voordeel van de vernieuwde versie is de sterk verbeterde accuduur. Volgens Nintendo heeft het nieuwe model een accuduur van tussen de 4,5 en 9 uur, terwijl het bestaande model een accuduur heeft van tussen de 2,5 en 6,5 uur. Volgens Nintendo houdt de accu van de huidige Switch het zo’n 3 uur vol bij het spelen van The Legend of Zelda: Breath of the Wild, terwijl de vernieuwde versie dat bij die game oprekt naar ongeveer 5,5 uur.

→ Bekijk hier ons overzicht van alle aanbiedingen tijdens Black Friday.

Na de geflopte Nintendo Wii U is de Switch weer een ongekend populair product van het Japanse bedrijf en dat is in onze ogen te danken aan de veelzijdigheid van de console. Het systeem is namelijk voorzien van een 6,2-inch scherm met afneembare Joy-Cons, die je kan samenvoegen tot één losse controller. Het is daardoor mogelijk om zowel onderweg als thuis op de televisie games te spelen. Met de Nintendo Switch hoef je simpelweg nooit te stoppen met spelen, want als je ineens het huis uit moet, dan haal je de Nintendo Switch gewoon uit het dockingstation en speel je buiten of ergens anders exact dezelfde game.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren