Werkt ook LG aan nieuwe Nexus tablet?

LG

Iedereen gaat er al een tijdje vanuit dat de Nexus 8 of Nexus 9 gemaakt zal worden door HTC, maar vandaag hebben wij informatie ontdekt dat de volgende tablet ook weleens door LG zal kunnen worden gemaakt. Op de website Zauba wordt namelijk alle import/export bijgehouden in India, en eerder zagen we op deze website al een Nexus 8 prototype voorbij komen, maar iets verder graven in de database heeft ons geleerd dat er op 4 juni 2014 ook al een Nexus tablet voorbij is gekomen van LG.

nexus-lg

De grote vraag lijkt nu dan ook te zijn of LG verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van de Nexus 8 tablet of dat het bedrijf bezig is met de vervanger van de Nexus 10, die inmiddels al sinds eind 2012 op de markt is. Gezien die verstreken periode ligt het voor de hand dat ook de Nexus 10 nog dit jaar een update gaat krijgen.

Helaas blijft het bij niks meer dan speculeren, want we weten van de LG Nexus tablet alleen dat er 32GB aan opslaggeheugen beschikbaar zal zijn. Mochten de geruchten tot nu toe kloppen dan kunnen we in het laatste kwartaal van 2014 op zijn minst 1 nieuwe Nexus tablet verwachten van LG of ASUS.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*