HTC One M8 ontvangt Android 5.0 update in Nederland

Smartphones Updates

Android_Lollipop_Liste-0dbd07cfabd323ceEerder deze week wisten we je al te vertellen dat de Android 5.0 Lollipop update voor de HTC One M8 vermoedelijk deze week in Europa wordt uitgerold, en Nederland lijkt 1 van de eerste landen te zijn waar de update beschikbaar is. Vandaag zijn wij door twee lezers geïnformeerd dat de Android 5.0 update met versienummer 4.19.114.2 nu beschikbaar is voor de T-Mobile versie van de HTC One M8.

Update: nu ook beschikbaar voor alle overige HTC One M8 versies.

[sc:adsense-tekst ]

De 677,96MB wegende Android 5.0 update brengt notificaties naar het startscherm, een nieuw multitask menu en een aangepast quick-settings menu dat kan worden geopend door met twee vingers de notificatiebalk naar beneden te trekken. Onder de motorkap heeft Dalvik Runtime plaats moeten maken voor het nieuwe Android Runtime, dat voor betere prestaties moet zorgen, sneller ladende apps en mogelijk een betere accuduur.

HTC heeft zijn eigen Sense interface niet aangepast en alles is dan ook nog gebaseerd op Sense 6.0, waardoor de algehele look en feel van het toestel eigenlijk nog vrijwel identiek is, afgezien van wat Material Design elementen.

Het Taiwanese bedrijf heeft zich in ieder wel aan zijn belofte weten te houden, dat de HTC One (M8) binnen 90 dagen na het vrijgegeven van de definitieve broncode zou worden geüpdatet naar Android 5.0. Het wachten is nu op Android 5.0 update voor zijn voorganger, de HTC One (M7).

Mocht je nog geen notificatie hebben ontvangen, open dan het instellingen menu op je HTC One M8, gevolgd door ‘Over de telefoon’ en het kopje ‘Ssoftware’ -> controleer op updates.

[sc:adsense-tekst ]

B8beB8aCMAAAT74

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren