Sony werkt aan vermoedelijke opvolger Xperia M

Smartphones

Sony Xperia M (E2003/E2033)Het volgende Sony vlaggenschip, de Xperia Z4, wordt naar alle waarschijnlijkheid niet tijdens het Mobile World Congress in Barcelona aangekondigd, maar dat wil niet zeggen dat er helemaal geen nieuwe Xperia toestellen worden uitgebracht. In de database van GFXBench is namelijk een nog onaangekondigde Android smartphone gevonden, vermoedelijk de opvolger van de low-end Xperia M.

De Sony smartphone met het modelnummer E2003/E2033 draait op het Android 4.4.4 KitKat besturingssysteem. Onder de motorkap vinden we een 64-bit MediaTek MT6752 met vier Cortex A53 cores geklokt op 1,5GHz gecombineerd met een Malti-T760-gpu en 1GB werkgeheugen. De gebruikte chipset biedt ook ondersteuning voor 4G/LTE (Cat.4) connectiviteit. Het scherm heeft een diagonaal van 4,6-inch en een resolutie van 960 x 540 pixels.  Verder is er 8GB opslagruimte beschikbaar, waarbij er nog 4,8GB over is voor de opslag van apps, muziek, films en andere content.

Sony Xperia M

Op de achterkant is er gekozen voor een 4,7-megapixel camera (2560 x 1920 pixels), waarmee video’s in 1080p kunnen worden opgenomen. De selfie-camera op de voorzijde is voorzien van een 1,8-megapixel sensor. Daarnaast zijn de gebruikelijk opties aanwezig zoals Bluetooth 4.0, GPS, H.265 voor het afspelen van Ultra HD video’s, een lichtsensor en natuurlijk WiFi 802.11n.

[sc:adsense-tekst ]

Wanneer de low-end smartphone van Sony op de markt wordt gebracht is nog onduidelijk, echter zal het ons niks verbazen wanneer het toestel begin maart tijdens het Mobile World Congress wordt gepresenteerd op de beursvloer. Het toestel maakt qua prestaties in ieder geval geen slechte indruk, want de MediaTek-soc weet in de benchmarks een groot aantal smartphones onder zich te houden, waaronder de Galaxy S5 Mini.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*