LG G2, LG G3 en LG G4 worden direct geüpdatet naar Android 6.0 Marshmallow

Smartphones

Android 6.0 MarshmallowNog niet alle recente LG smartphones hebben de Android 5.1.1 Lollipop update ontvangen, maar inmiddels lijkt wel duidelijk te worden dat deze smartphones direct de stap gaan maken naar Android 6.0 Marshmallow. De website Neuro Gadget claimt dat de LG G2, LG G3 en LG G4, momenteel draaiend op Android 5.1 Lollipop, niet meer worden geüpdatet naar Android 5.1.1 Lollipop, maar direct naar Android 6.0 Marshmallow worden geüpdatet.

Het is geen ongebruikelijke tactiek voor de Zuid-Koreaanse fabrikant, want het bedrijf liet bijvoorbeeld ook al de Android 4.4.4 KitKat links liggen, om ook hier direct de stap te maken naar Android 5.x Lollipop. Desondanks zou het voor verschillende gebruikers een kleine tegenvaller kunnen zijn, vooral omdat Android 5.1.1 Lollipop de nodige verbeteringen brengt en enkele problemen verhelpt. Het is voorlopig echter nog niks meer dan een gerucht en LG heeft officieel nog niks aangekondigd over welke toestellen naar Android 6.0 Marshmallow worden geüpdatet en wanneer de update zal verschijnen.

[sc:adsense-tekst ]

Google gaat naar alle waarschijnlijkheid de uiteindelijk versie van Android 6.0 Marshmallow in september of begin oktober uitrollen naar zijn verschillende Nexus producten. De verwachting is dat de LG G4 nog in 2015 worden geüpdatet, terwijl Marshmallow later wordt uitgebracht voor de LG G3 en LG G2. Er gaan zelfs geruchten dat de update in zijn geheel is geschrapt voor de LG G2, hoewel we dat betwijfelen gezien het feit dat het toestel qua specificaties een kopie is van de Nexus 5, een toestel dat Marshmallow zonder problemen draait.

Google kondigde eerder deze maand aan dat Android M later dit jaar als Android 6.0 Marshmallow wordt geïntroduceerd. Tot op heden zijn er drie developer previews van het besturingssysteem uitgebracht voor de Nexus 5, Nexus 6, Nexus 9 en de Nexus Player. Naast Android 6.0 komt Google vermoedelijk ook met een 5,7-inch Huawei Nexus phablet en een 5,2-inch LG Nexus (2015) smartphone.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*