Hoesjesfabrikant toont iPhone 6S en 6S Plus case in roségoud

Smartphones

iphone-6s-iphone-6s-plusDe populaire fabrikant van iPhone cases Spigen lijkt de geruchten te bevestigen dat de iPhone 6S en iPhone 6S Plus eind september ook in de kleur roségoud wordt aangeboden. Op de site van de Amerikaanse retailer Amazon zijn namelijk de nieuwe, in roségoud gekleurde, cases voor de iPhone 6S/6S Plus te zien.

iPhone 6S/6S Plus in roségoud

Op de teaser van de cases is de tekst “A New Color Has Bloomed for iPhone 6S/6S Plus” te lezen. Apple introduceerde de kleur eerder al op de duurste Apple Watch Edition modellen, maar in tegenstelling tot het slimme horloge zullen de roségoud gekleurde iPhones geen echt goud bevatten. De prijzen van de Apple Watch in roségoud variëren van €11.2000 tot maar liefst €18.400, terwijl de iPhone 6S en iPhone 6S Plus respectievelijk €699 en €799 gaan kosten.

[sc:inpost-tekst ]

Daarnaast valt op dat er op Amazon geen enkele case is te vinden voor de iPhone 6C, een duidelijk indicatie dat deze goedkopere versie met een 4-inch scherm in ieder geval niet op het iPhone 6S/6S Plus evenement op woensdag 9 september wordt aangekondigd.

Naast de nieuwe kleur zullen de iPhone 6S en iPhone 6S Plus qua uiterlijk niet gaan veranderen, echter is de behuizing wel verstevigd dankzij het gebruik van een sterker soort aluminium uit de 7000-serie. Verder verwachten we nog steeds een 4,7-inch (iPhone 6S) en 5,5-inch (iPhone 6S Plus) scherm. Beide toestellen worden aangedreven door de snellere 14nm Apple A9-soc met ditmaal 2GB werkgeheugen, een verdubbeling ten opzichte van de huidige iPhone 6 generatie.

iphone 6s 6s plus roségoud

Aan de achterzijde wordt de camera geüpgraded van 8 naar 12 megapixels en ook krijgt de FaceTime camera een update naar een 2-megapixel sensor en een softwarematige flitser, waarbij het scherm oplicht bij het maken van een selfie in het donker. Andere features zijn een sneller 4G+ modem, een drukgevoelig Foce Touch touchscreen en een verbeterde Touch ID vingerafdrukscanner.

De iPhone 6S en iPhone 6S Plus worden samen met de vernieuwde Apple TV (2015) op 9 september officieel gepresenteerd.

[sc:adsense-tekst ]

iphone-6s-iphone-6s-plus

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*