Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge update voegt ongevraagd Microsoft-apps toe

Smartphones

Galaxy-S6-edge+_right_White-PearlDe Samsung Galaxy S6 en Galaxy S6 Edge hebben een nieuwe update ontvangen die automatisch meer Microsoft apps installeert op beide toestellen, waaronder Office, Word en Powerpoint. Standaard installeert Samsung op de Galaxy S6 en S6 Edge al de Microsoft-apps OneDrive en OneNote.

Galaxy S6 en S6 Edge update

Tijdens de installatie van de G925FXXU2COH2-update worden ook de Android-versies van Powerpoint, OneNote, Word en Excel automatisch geinstalleerd op de Galaxy S6 en S6 Edge. Gebruikers klagen op Twitter en andere media dat de update geen informatie bevatte over de installatie van deze apps, terwijl de update maar liefst 200MB groot was. Naast de extra tijd en bandbreedte om de update te downloaden, nemen de apps ook meer opslagruimte in beslag, in plaats van dat de gebruiker zelf kan kiezen welke apps er worden geïnstalleerd.

Samsung brengt regelmatig updates uit voor zijn smartphones om kwetsbaarheden in de beveiliging te dichten, nieuwe features toe te voegen of een nieuwe versie van Android te introduceren. De update die vandaag is verschenen lijkt de volgende stap te zijn in de relatie tussen Samsung en Microsoft. Tijdens de Galaxy S6 en S6 Edge presentatie maakten beide bedrijven al bekend dat de Microsoft-apps standaard zullen worden geïnstalleerd op de smartphones van Samsung.

[sc:adsense-tekst ]

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*