De LG G3 zal over niet al te lange tijd worden aangekondigd en recentelijk toonden we je al enkele screenshots van het nieuwe toestel, waarop de resolutie van 2560 x 1440 pixels duidelijk werd bevestigd. Vandaag hebben we opnieuw een screenshot voor jullie, ditmaal met een volledig nieuw ‘plat’ ontwerp, zoals we die ook kennen van de Samsung Galaxy S5 of het iOS 7 besturingssysteem van Apple. Dit nieuwe ontwerp zal worden geïntroduceerd tijdens de presentatie van de LG G3.

2014 - 1

Mochten de geruchten kloppen dan zal je LG G3 op 17 mei van dit jaar worden gelanceerd. Het zal naar alle waarschijnlijkheid gaan om een 5,5-inch scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels. Gezien de hoge resolutie ligt het voor de hand dat men als eerste fabrikant gebruik zal maken van de nieuwe Snapdragon 805 processor, aangezien dit anders zal betekenen dat de grafische prestaties minder zullen zijn in vergelijking met de LG G2, doordat er veel meer pixels moeten worden aangestuurd. De grote vraag blijft echter of de Snapdragon 805 op tijd klaar is voor een lancering in mei?

Oprichter TechTastic.nl en eerder al admin van YourDailyMac.net. Momenteel in bezit van een MacBook Pro, iPhone 5 met iPad, maar zeker niet blind voor alle prachtige Android producten. Interesse gaat voornamelijk uit naar gadgets, zoals smartphones en tablets, echter hou ik er van tijd tot tijd ook van om een even een relax potje Fifa ’13 online te spelen op de Xbox 360.

2 Reacties

  1. Mooi! Waar komt deze screenshot vandaag?

    Reply
    • Uit een testcentrum van LG.

      Reply

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*


9 − = twee

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>