LG G3

LG G3 - 2014Een LG G3 los kopen of met abonnement? Kijk niet verder, want op deze website lees je alles over de nieuwe LG G3. Niet alleen is het eenvoudig om alle abonnementen met elkaar te vergelijken, maar ook schrijven we over het laatste LG G3, maken we vergelijkingen met andere smartphone en proberen we een zo goed mogelijk beeld te schetsen van de telefoon.

[tabs][tab title=’Kopen’]
De LG G3 is eindelijk officieel aangekondigd en zal in 2014 door het leven gaan als het vlaggenschip van de Koreaanse fabrikant. De LG G3 is vanaf juni beschikbaar in Europa. Momenteel is het nog niet geheel duidelijk wat de smartphone gaat kosten. Wij verwachten dat de prijs vergelijkbaar zal zijn met die van de concurrent.

LG G3 Abonnement

Vergelijk hier de beste LG G3 abonnementen op maat voor jou!


Hardware

De LG G3 heeft een indrukwekkend 5,5” inch True HD-IPS+ LCD scherm met een extreem hoge QHD (2560 x 1440 pixels) resolutie. Het resultaat is dat er maar liefst 534 pixels per inch zijn te tellen op het scherm. Volgens het bedrijf is het nog steeds een echt verschil of je naar een scherm kijkt dat zo scherp is als deze of het Retina dat enkele jaren door Steve Jobs werd gezien als de heilige graal van resoluties.

Onder het prachtige Quad-HD scherm vinden we de Qualcomm Snapdragon 801 (MSM8975AC) chipset. Deze chip bestaat uit vier Krait 400 cores (CPU) geklokt op 2,5GHz gecombineerd met een hoger geklokte Adreno 330 (GPU). De LG G3 zal in twee verschillende versies zijn te verkrijgen – de 16GB variant beschikt over 2GB aan RAM, terwijl de 32GB versie 3GB aan werkgeheugen heeft. Beide varianten zullen overigens beschikken over een microSD kaartslot, zodat je op een eenvoudige en goedkope manier het geheugen tot maximaal 128GB extra kan uitbreiden.

360-3

Op het gebied van connectiviteit zijn ook alle opties aanwezig: Wi-Fi 802.11 a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0 Low Energy, NFC en een infraroodpoort voor bijvoorbeeld de aansturing van je televisie of andere producten.

Net als zijn voorganger heeft ook de LG G3 de fysieke knoppen voor het bedienen van het volume en de aan/uit knop op de achterkant zitten, hoewel er wel enkele aanpassingen zijn doorgevoerd in het ontwerp. De bovenste knop op de achterkant van de LG G3 is voor de bediening van de 13-megapixel camera met optische beeldstabilisatie (OIS). Naast deze camera vinden we een dual-LED flitser, en een speciale laser die de afstand kan meter en mede daardoor sneller kan focussen. In toevoeging op de laser beschikt de LG G3 ook over een fasedetectie-AF voor een supersnelle focustijd van slechts 276ms.

Het bedrijf heeft overigens niet alleen de camera op de achterkant onder handen genomen, want de 2-megapixel sensor op de voorzijde schiet foto’s met grotere pixels en een helderede lens dan de 13-megapixel camera op de achterkant. Deze kenmerken zorgen ervoor dat het een perfecte camera is voor het maken van selfies, waarvan LG zegt dat dit een hoek van 77 graden is.

Ontwerp

De behuizing van de LG G3 is gemaakt van polycarbonaat met een speciale laag dat de afwerking veel op metaal moet doen laten lijken. Het materiaal trekt ook minder vingerafdrukken aan, is krasbestendig en ziet er een stuk luxueuzer uit dan het glanzende plastic van andere Android smartphones. In tegenstelling tot de concurrentie is de LG G3 niet bestand tegen water en ook kan het materiaal geen kleine krasjes doen laten verdwijnen, zoals de LG G Flex dat wel kan.

Natuurlijk is een metaalachtige look van de behuizing niet exact hetzelfde als het materiaal, maar dat heeft ook zijn voordelen wanneer we kijken naar het gewicht van de LG G3, want het toestel weegt slechts 150 gram en dat is behoorlijk indrukwekkend voor een smartphone met een 5,5” scherm. De LG G3 meet 146,3 x 74,6 x 8,9mm en is daarmee erg compact in vergelijking met smartphones met een veel kleiner scherm.

Op de achterkant van de LG G3 vinden we een 1W luidspreker, welke vergelijkbaar is met de nieuwe LG G Pro 2. De speaker op de LG G3 heeft echter ook een speciale modus voor de momenten waarop je wat extra volume wilt, op deze momenten meet de speaker 1,5W. Onder de achterkant vinden we een verwisselbare accu met een capaciteit van 3000mAh. Er is ook Qi ondersteuning aanwezig, maar om gebruik te maken van deze optie zal je wel een andere achterkant moeten aanschaffen en moeten beschikken over een Qi oplader.

Software

De LG G3 draait bij de lancering in juni op Android 4.4.2 KitKat met een totaal vernieuwde Optimus interface. Deze schil van LG brengt een groot aantal nieuwe functies, een veel schonere interface, nieuwe iconen en betere prestaties. Naast de nodige grafische aanpassingen zijn er ook een aantal nieuwe apps en functies.

Een van deze nieuwe software functies is Smart Notice wat een alternatief moet zijn voor Google Now – nog steeds beschikbaar overigens – op de LG G3. Deze dienst van LG verzamelt allerlei data en probeert het leven van de gebruiker makkelijker te maken, door hem of haar bijvoorbeeld te vertellen of het regent buiten, het instellen van locatie gebaseerde herinneren en ook kan het automatisch apps verwijderen die al maanden niet meer zijn gebruikt, hoewel dit natuurlijk niet zal gebeuren zonder jouw goedkeuring. Een andere handige functie is dat het ook automatisch Wi-Fi kan inschakelen op het moment dat je thuis komt of op kantoor komt binnenlopen.

Bij het openen van een berichten app zal je ook opvallen dat het toetsenbord opnieuw is ontworpen en je deze kan aanpassen aan je eigen voorkeuren. Andere kenmerken van de software zijn de KnockCode en Knock On functies, waarmee je de telefoon uit standby kan halen door op het scherm te kloppen, een nieuwe Health app houdt je oefeningen bij tijdens het sporten en telt het aantal stappen dat je dagelijks zet.

LG-G3-all-the-official-images (1)[/tab]

[tab title=’Hands-on’]De LG G2 maakte vorig jaar al veel indruk door middel van zijn ultra dunne bezels, maar inmiddels zijn we een klein jaartje verder en is het tijd voor zijn opvolger, de LG G3. Die in ieder geval op 1 punt veel gelijkenissen kent en dat zijn opnieuw de dunne bezels die rondom het prachtige 5,5-inch QHD (2560 x 1440 pixels) lopen, waardoor LG erin is geslaagd om een veel groter scherm in een behuizing te plaatsen die slechts een fractie groter is dan de concurrentie. Het is voor Samsung ook een waarschuwing, want in feite kan de LG G3 niet alleen als een traditionele telefoon worden gezien, maar ook als een phablet, alleen dan zonder alle negatieve punten.

ontwerp-3

Het lijkt dan ook een verstandige beslissing te zijn te geweest van LG om te wachten totdat de concurrentie eerst hun high-end modellen heeft aangekondigd, want hierdoor is de LG G3 zeker technologisch in het voordeel. Niet alleen het indrukwekkend scherm trekt de aandacht, want ook de 13-megapixel camera met optische beeldstabilisatie en een nieuwe laser autofocus maken veel indruk.

Er werd al een tijdlang gesproken over een QHD resolutie op smartphones, maar LG is dan toch de eerste serieuze fabrikant die de stap durft te zeggen. Volgens velen is de hoge resolutie nutteloos, maar LG zegt dat de beelden en afmetingen voor zich spreken. Niet alleen zorgt het QHD scherm voor een indrukwekkende resolutie, maar ook is de bezel van dit paneel nog smaller dan een jaar geleden. De LG G3 meet 146,3 x 74,6 x 8,9mm en dat is een indrukwekkende prestatie voor een smartphone met een 5,5-inch scherm.

Wanneer we kijken naar de Sony Xperia Z2 (146,8 x 73,3 x 8,2mm) en de HTC One M8 (146,4 x 70,6 x 9,4mm) dan zien we dat de telefoon op sommige punten nog kleiner/smaller is dan deze smartphones, die respectievelijk beschikken over een 5,2-inch en 5-inch scherm. De LG G3 kan dan ook het best worden gezien als een reguliere smartphone met een scherm zo groot als dat van een Samsung Galaxy Note.

De Koreaanse fabrikant lijkt met de G3 ook volledig zijn eigen weg te kiezen, want waar Sony en Samsung kozen voor nog grotere camera sensoren, bleef LG bij de keuze van een 13-megapixel camera, maar dan wel met optische beeldstabilisatie. Het is een enorm voordeel vooral bij de opnames van video’s, die overigens nu ook in 4K kunnen worden geschoten. Op de achterkant van de LG G3 is ook een speciale laser focus aanwezig die de afstand nauwkeurig kan meten naar een object zelfs in het donker, voor een betere en snellere focus zelfs in situaties met weinig licht.

Verder heeft LG zich ook gericht op de trend van selfies, want op de voorzijde vinden we een 77 graden lens in combinatie met een 2-megapixel sensor. Deze sensor heeft grotere pixels en een grotere lens dan de 13-megapixel camera op de achterkant. De LG G3 zal zelfs automatisch het scherm verlichten met een kleur, afhankelijk van hoe je gezicht op dat moment is belicht.

Een puntje van kritiek is dat de LG G3 niet van hetzelfde materiaal is gemaakt als de G Flex, die kleine krasjes automatisch doet laten verdwijnen. Gelukkig is er wel gekozen voor een nieuwe look op de achterkant, welke vaarwel moet zeggen tegen vingerafdrukken en ook krasbestendig zal zijn.

Ontwerp en bouwkwaliteit

Het ontwerp van high-end LG smartphones staat vaak voor superdunne bezels, en zoals we al zeiden stelt de LG G3 op dit punt zeker niet teleur. Dat wil niet zeggen dat de LG G3 een kleine smartphone is, maar het is zeker de kleinste 5,5-inch smartphone die wij ooit hebben gezien. De minimaltische randen aan de zijkanten betekenen ook dat er weinig ruimte is voor allerlei knoppen, de voorkant bestaat dan ook voornamelijk uit scherm met een kleine zwarte plastic rand aan de bovenkant en een rand aan de onderkant dat een look heeft van geborsteld metaal.

Natuurlijk ben je niet van plan om je telefoon te laten vallen, maar het is in ieder geval goed om te zien dat het scherm wordt beschermt door het Gorilla Glass 3 van Corning, terwijl de zijkanten en achterkant is gemaakt van een krasbestendig materiaal. Het polycarbonaat heeft een metalen look meegekregen en weert zich vrij goed tegen vingerafdrukken. In Nederland zal de LG G3 vanaf volgende maand beschikbaar zijn in de kleuren wit, zwart, goud, rood en violet.

lgg3-1

Net als zijn voorganger heeft LG opnieuw de fysieke knoppen verplaatst naar de achterkant, zodat de LG G3 ook zo dun mogelijk is gebleven. Deze knoppen zijn van plastic gemaakt met opnieuw een metalen look, hoewel het natuurlijk nog steeds als plastic aanvoelt.

De 13-megapixel camera zit net boven het gedeelte van de aan/uit knop en de volume knoppen. Aan de ene kant vinden we een dual-LED flitser en een laser focus aan de andere kant. Verder is er ook een infraroodpoort aanwezig voor de bediening van bijvoorbeeld de televisie.

Om de LG G3 zo compact mogelijk te houden heeft LG ervoor gekozen om gewoon voor een enkele speaker op de achterkant, in plaats van de stereo speakers op bijvoorbeeld de Sony Xperia Z2 of HTC One (M8). Het is echter wel een zeer krachtige speaker met 1W output, maar een boost functie kan dit zelfs optrekken naar 1,5W. Volgens LG is de speaker aanzienlijk krachtiger dan de Samsung Galaxy Note 4 speaker van 0,7W.

De LG G3 is niet waterbestendig en dat is een beslissing die het bedrijf zelf heet genomen. Het team dat verantwoordelijk was voor het ontwerp was van mening dat de IP certificatie consumenten kan misleiden met wat ze met hun telefoon kunnen doen, en het heeft de potentie tot veel problemen te leiden. Daarnaast wilde men ook geen klepjes gebruiken om de poorten af te sluiten.

Een andere beslissing die LG heeft genomen is de keuze om door te gaan met de USB 2.0 poort in plaats van USB 3.0. Wij kunnen dit alleen maar beamen, want deze poorten zijn groter en onaantrekkelijk, terwijl er eigenlijk nooit optimaal gebruik van wordt gemaakt.

Onder de achterkant vinden we een verwisselbare 3000mAh accu, die samen met enkele nieuwe softwarefuncties ervoor moet zorgen dat de accu aanzienlijk langer meegaat. Er is ondersteuning aanwezig voor de draadloze oplaad standaard Qi, maar hiervoor zal je wel een aparte achterkant moet aanschaffen. De levensduur van de accu zou ook beter moeten zijn, doordat LG het traditionele metaal heeft vervangen met carbon.

Scherm

Deze generatie neemt LG het heft in handen en komt als eerste grote fabrikant met een prachtige 5,5-inch QHD scherm. Dit 5,5-inch True-HD IPS+ scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels is de concurrentie ver vooruit en begint zoals we al eerder zeiden ook de phablets te bedreigen. De voorkant van de LG G3 bestaat nu namelijk al voor 76,4% uit scherm.

lgg3-3

Het verschil qua resolutie is niet snel waarneembaar wanneer je door de interface navigeert, maar dit verandert direct wanneer je afbeeldingen opent van hoge kwaliteit, waarin de verschillen tussen een QHD scherm en 1080p scherm toch duidelijk zijn te zien. Een punt waar we ons druk om maakten was de accuduur in combinatie met de hogere resolutie, maar de controller van het scherm zou ongeveer net zoveel energie verbruiken als de 1080p controller. Daarnaast past de LG G3 continu de vernieuwingsfrequentie aan om zo min mogelijk stroom te verbruiken.

Software

De LG G3 is uitgerust met een Qualcomm Snapdragon 801 chipset en zal bij de lancering draaien op Android 4.4.2 KitKat. Er zijn echter verassend genoeg verschillen tussen de 16GB en 32GB variant, want respectievelijk beschikken ze over 2GB en 3GB aan RAM werkgeheugen. Op beide modellen is wel een microSD kaartslot te vinden, maar het extra werkgeheugen is in onze ogen zeker iets om rekening mee te houden.

Net als bij de concurrentie heeft ook LG zijn eigen Optimus interface weer van stal gehaald, maar gelukkig wel volledig onder handen genomen. Het resultaat is een prachtige overzichtelijk interface, zonder dat je het gevoel hebt dat je een kindertelefoon met veel te heldere kleuren in handen hebt.

Op de LG G3 zijn ook opnieuw de Knock On en Knock Code functies te vinden. Met Knock On kun je het scherm inschakelen door op het scherm te tikken, terwijl je met Knock Code je eigen veilige ontgrendel methode kan ontwerpen met drie tot acht tikken, hierdoor zijn er maar liefst 80.000 combinaties mogelijk!

Deze functie is onderdeel van een nieuwe groep aan apps die vallen onder Smart Security. Met Content Lock kun je gevoelig bestanden en foto’s verbergen, zodat je de telefoon even snel kan uitlenen aan een vriend of collega. Deze functie werkt overigens niet alleen op de telefoon zelf, maar wanneer je de LG G3 aansluit op de computer dan zal het deze bestanden blokkeren door middel van een 128-bit encryptie.

Kill Switch is de derde functie van Smart Security. Je kan met deze functie de LG G3 volledig uitschakelen en alle data verwijderen, een handige optie als je verwacht deze niet weer te vinden. Daarnaast scant de functie ook je telefoon ook op aanwezige virussen.

Gelukkig bestaat de nieuwe software van de LG G3 niet alleen uit beveiliging functies, want er zijn twee nieuwe diensten Smart Notice en Smart Bulletin. Smart Notice is het best te vergelijken met Google Now, de dienst gebruikt LG’s intern ontwikkelde algoritme om relevante weer te geven over de status van je telefoon, je locatie en je gedrag.

Het lijkt een echte toegevoegde waarde te kunnen worden, want de dienst helpt je bij het herinneren van een gemist gesprek en zet bijvoorbeeld zelf automatisch Wi-Fi weer aan wanneer je thuis bent of op je werk. Verder kan het je helpen om je opslagruimte beter te beheren door tips te geven over apps en bestanden die je al maanden niet hebt gebruikt en adviseert je over de huidige situatie van het weer.

Er is ook een nieuw toetsenbord ontwikkeld om optimaal gebruik te maken van het 5,5-inch scherm. Je kan nu namelijk zelf het formaat van het toetsenbord veranderen. Helaas kun je dit niet doen door te slepen, maar moet je dit doen in het instellingen menu.

Camera

De LG G3 heeft op de achterkant een 13-megapixel camera met enkele innovatieve functies. Qua specificaties is er niet veel veranderd, want de sensor en resolutie is in vergelijking met de LG G2 exact hetzelfde gebleven. De camera beschikt wel over optische beeldstabilisatie (OIS+) en dat is een voordeel ten opzichte van de concurrentie, want de Xperia Z2, HTC One (M8) en Galaxy S5 beschikken allen niet over deze optie.

Samsung maakte tijdens de presentatie van de Galaxy S5 veel indruk met de zeer snellere fasedetectie-AF tijd, maar de LG G3 gaat nog een stapje verder en beschikt over een traditionele contrast focus detectie, fasedetectie-AF en de nieuwe laser focus.

De laatst genoemde optie wordt gebruikt om nauwkeurig afstanden in te schatten. Het schijnt zijn infrarood ligt op een object om de afstand te kunnen lezen, zelfs in het donker. Deze ‘laser’ is overigens niet met het blote oog te zien en ook niet op de foto. Volgens LG moeten de drie technologieën ervoor zorgen dat de LG G3 een autofocus tijd heeft van slechts 276ms. Naast de camera vinden we een tweetonige LED flitser.

lgg3-2

Op de voorkant is er gekozen voor een 2,1-megapixel camera, maar LG zegt dat deze sensor een snellere lens heeft en grotere pixels dan de camera op de andere kant. Selfies in het donker zullen er ook beter uitzien, omdat de LG G3 zijn eigen scherm gebruikt als verlichting. De camera heeft een 77 graden lens, de ideale waarde voor selfies als we LG mogen gelogen.

LG heeft de interface ook een stuk weten op te schonen en je ziet nu alleen de informatie die je moet zien wanneer je een foto wilt maken. Je hoeft je ook niet langer druk te maken over de focus, want het traditionele drukken op het scherm is niet langer nodig, omdat de focustijd zo laag ligt, wanneer je nu op het scherm drukt zal er direct een foto worden genomen.

De camera van de LG G3 kan video’s schieten in 4K, maar waar de concurrentie zich voornamelijk focust op het creëren van een zo’n mooi mogelijk plaatje, heeft LG ook rekening gehouden met de audio. Op de LG G3 vinden we namelijk meerdere microfoons, die de geluiden van buitenaf monitoren en de audio hierop aanpassen.[/tab]

[tab title=’Review(s)’][WPCR_INSERT][/tab]

[tab title=’Specificaties’]

  • Afmetingen: 146.3 x 74.6 x 8.9mm
  • Scherm: 5.5″ True HD-IPS+ QHD scherm met 2560 x 1440 pixels resolutie, 538ppi; Corning Gorilla Glass 3
  • Chipset: Qualcomm Snapdragon 801, quad-core Krait 400 geklokt op 2.5GHz, Adreno 330, 2GB (16GB) of 3GB (32GB)
  • Besturingsysteem: Android 4.4.2; Optimus UI, binnenkort update naar Android 4.4.3 KitKat.
  • Camera: 13-megapixel camera met optische beeldstabilisatie (OIS+), laser autofocus; 2.1MP camera (voor) met grotere pixels en heldere lens.
  • Video camera: 4K/2160p video’s op 30fps, 1080p op 60fps
  • Accu: 3,000mAh
  • Opslag: 16GB (2GB RAM) of 32GB (3GB RAM) met microSD ondersteuning tot maximaal 128GB.
  • Connectiviteit: 4G (Maximale theoretische snelheid 150Mbps down en 50Mbps up), Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0
  • Overige: 1W luidspreker op achterkant of 1,5W met boostfunctie, nieuwe versterker, Qi ondersteuning draadloos laden, Knock code

[/tab]

[tab title=’Nieuws’]De LG G3 is zoals je waarschijnlijk al wel begrijpt de opvolger van de in 2013 uitgebrachte LG G2. Ondanks het feit dat de aankondiging van de LG G3 pas op 27 mei plaats zal vinden, weten we eigenlijk alles al over wat in onze ogen het slechts bewaarde geheim is. Recentelijk is er al een preview evenement geweest van de telefoon, waarin niet alleen het ontwerp is te zien maar ook alle bijbehorende specificaties.

LG G3 PR

LG G3 Kopen

Het staat nu in ieder geval vast dat de LG G3 zal beschikken over een 5,5-inch QHD IPS scherm en een Qualcomm Snapdragon 801 chipset met vier Krait 400 cores geklokt op 2,5GHz, een Adreno 330 GPU en 3GB aan LPDDR3 geheugen. De LG G3 draait op Android 4.4 KitKat in combinatie met LG’s eigen Optimus UI. Op de achterkant is er gekozen voor een 13-megapixel camera met optische beeldstabilisatie en een 2,1-megapixel camera aan de voorzijde voor functies als videobellen en het maken van selfies.

Deze camera heeft nog iets interessants, want naast de sensor was op de gelekte foto’s altijd een mysterieus apparaat te zien. Het blijkt hier te gaan om een soort van las, waardoor de camera sneller kan scherpstellen en sneller kan focussen zonder te schudden.

Door het gebruik van de Snapdragon 801 chipset is er ook ondersteuning aanwezig voor 4G/LTE en LTE-Advanced. Over de andere connectiviteit opties is nog niet gesproken, maar we verwachten dat USB 2.0, Bluetooth 4.0 Low Energy, NFC en GPS (GLONASS) standaard aanwezig zullen zijn.

Er is 32GB aan opslagruimte beschikbaar, helaas is het onduidelijk of de telefoon ondersteuning biedt voor microSD kaarten. De presentatie stond namelijk in het teken van de LG G3 (F400S/k/L) versie, dit Koreaanse model verschilt mogelijk in vergelijking met de Europese toestellen.

Dankzij de presentatie weten we nu ook dat de LG G3 een accu heeft met een capaciteit van 3000mAh en dat de telefoon de volgende afmetingen heeft: 146,3 x 74,6 x 8,9mm. Het is een indrukwekkende prestatie, want ondanks het prachtige 5,5-inch scherm is de LG G3 bijna net zo groot als de Sony Xperia Z2, die overigens wel 0,7mm dunner is.

Tijdens de presentatie werd het QHD scherm met een resolutie van 2560 x 1440 pixels (sRGB) ook vergeleken met het 5,1-inch super-AMOLED scherm van de Samsung Galaxy S5. Het is voor ons in ieder geval duidelijk dat de LG G3 de concurrentie aan moet gaan met het populaire Android vlaggenschip. Dat audio een steeds belangrijker aspect lijkt te gaan worden blijkt ook wel uit de 1W speaker van de LG G3.

LG kondigde recentelijk de LG G Pro 2 aan, maar jammer genoeg is het nog onbekend wanneer deze smartphone in Nederland zal verschijnen. Gelukkig zal dit niet het enige high-end toestel van LG dit jaar, want we kijken natuurlijk het meest uit naar de LG G3. In gesprek met ZDNet liet het bedrijf weten dat de G Pro 2 dan ook niet moet worden gezien als een directe concurrent van de Samsung Galaxy S5, maar dat de LG G3 deze plek zal gaan opeisen.

Op dit moment weten we nog niet heel erg veel over de smartphone, maar hieronder en in onze losse artikelen kun je de geruchten lezen over de LG G3. Wij de website bijna dagelijks blijven updaten wanneer er nieuwe informatie op het web verschijnt. In de tussentijd kun je je alvast inschrijven op onze Facebook, Twitter of Google+ pagina.

LG G3 Releasedatum
Als we de geruchten mogen geloven dan zal de LG G3 op 17 mei 2014 worden aangekondigd. De website PhoneArena bracht dit nieuws naar buiten na een verschenen publicatie op de Koreaanse website Asiae. De LG G2 werd in september 2013 al op de markt gebracht, wat zou betekenen dat de upgrade cyclus vrij kort is bij een aankondiging in mei.

LG G3 Scherm
Dezelfde bron zegt ook informatie te hebben over het scherm van de LG G3. Uit het vertaalde artikel valt op te maken dat het scherm een indrukwekkende resolutie heeft van 2560 x 1440 pixels en dat het ook een stukje groter zal zijn dan zijn voorganger. Wij verwachten dan ook een scherm dat rond de 5,2 tot 5,5-inch zal gaan uitkomen.

LG G3 Camera
Er zijn nog weinig geruchten voorbij gekomen over de camera van de LG G3, maar het zal naar verluidt gaan om een 16-megapixel camera met optische beeldstabilisatie.

LG G3 Functies
Volgens het Koreaanse ETNews zal de LG G3 het eerste toestel zijn van de fabrikant met een vingerafdrukscanner. De site zegt dat men ook heeft gedacht aan een irisscanner, maar dat deze technologie nog te nieuw zou zijn, vanwege donkere kamers en andere factoren. Tijdens de aankondiging van de LG G Pro 2 liet het bedrijf zelf nog weten alle opties vrij te houden.

LG G3 Processor
Onder het nieuwe scherm zullen we mogelijk een octa-core processor vinden, die door LG zelf zou zijn ontwikkeld, echter hebben we hier tot op heden nog geen aanwijzingen voor gevonden.[/tab][/tabs]

Wachtwoord Vergeten

Registreren