Nieuwe Batman v Superman: Dawn of Justice trailer nu te bekijken

Films

Afgelopen dinsdag toonden we je de Batman v Superman: Dawn of Justice teaser en zoals we destijds al berichtten zou er in de nacht van woensdag op donderdag ook een nieuwe trailer uitgebracht. De trailer werd vannacht op de Amerikaanse televisie uitgezonden tijdens Jimmy Kimmel Live en is nu ook te zien via YouTube.

Batman versus Superman

In de drie minuten durende trailer van de Warner Bros. film zien we een gevecht tussen de twee bekendste namen uit het DC Comics-universum, Henry Cavill als Superman en Ben Affleck die de rol van Batman vertolkt. Daarnaast maakt Gal Gadot ook op haar opwachting als Wonder Woman en wordt de rol van Lex Luthor door Jesse Eigenberg gespeeld.

https://www.youtube.com/watch?v=yViIi3gie2c

Tijdens het epische gevecht tussen de hoofdrolspelers schreeuwt Superman naar Batman “If I wanted it, you’d be dead already”, wat de suggestie wekt dat de twee mogelijk toch niet de grootste vijanden van elkaar zijn. De trailer van Batman v Superman: Dawn of Justice komt een week nadat Jimmy Kimmel ook al exclusief de trailer van Captain America: Civil War mocht tonen. In deze film neemt Captain America het op tegen Iron Man.

Tijdens de uitzending van Jimmy Kimmel Live werd ook het Batman logo geprojecteerd in de lucht, waarna Ben Affleck uit het niets in het publiek verscheen, “I’v been here for, like, 20 minuten”. Bekijk hieronder het volledige fragment.

https://www.youtube.com/watch?v=pMqHUeZsmug

Batman v Superman: Dawn of Justice is vanaf 25 maart te zien in de bioscoop.

[sc:adsense-tekst ]
Als Amazon-Partner verdient TechTastic aan het kwalificeren van aankopen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*

Time limit is exhausted. Please reload CAPTCHA.

Wachtwoord Vergeten

Registreren