Opvolger Motorola Moto 360 komt begin 2015 uit

Motorola

moto-360-goud-4De Motorola Moto 360 is in Nederland nog maar sinds kort beschikbaar, maar lang zullen Moto 360 gebruikers niet kunnen genieten van het dragen van de nieuwste hardware, want zijn opvolger lijkt al bijna klaar te zijn. Tijdens een persevenement in Rusland kondigde Mishin Gleb, vicepresident van de Lenovo-divisie van Oost-Europa, aan dat de nieuwe Motorola Moto 360 begin 2015 zal worden uitgebracht met een vernieuwd ontwerp.

Opvolger Moto 360

Je zal je misschien afvragen wat Lenovo heeft te maken met de producten van Motorola, maar na de overname van Google is Lenovo inmiddels de nieuwe eigenaar van Motorola. Volgens de vicepresident krijgt de nieuwe Moto 360 een vernieuwd ontwerp dat nog meer op een traditioneel horloge lijkt en ook mooier moet zijn in vergelijking het huidige ontwerp, dat door de lichtsensor niet geheel rond is, zoals bijvoorbeeld de LG G Watch R. Gezien het feit dat Gleb claimt dat het nieuwe ontwerp meer op dat van een horloge lijkt is de kans groot dat de volgende Moto 360 wel een volledig rond scherm krijgt, zonder een klein zwartbalkje voor de plaatsing van de lichtsensor.

De tweede generatie Motorola Moto 360 zal tegen het einde van de winter of (waarschijnlijk) in het vroege voorjaar van 2015 op de markt worden gebracht. In Rusland zal de nieuwe Moto 360 tegen deze tijd ook beschikbaar zijn, hoewel een exacte datum nog niet vast zou staan.

Het huidige ontwerp is voorzien van een 1,56-inch lcd-scherm met een resolutie van 320 x 290 pixels (205 pixels-per-inch). Onder de digitale wijzerplaat vinden we een OMAP3 processor van Texas Instrument met 512MB werkgeheugen en 4G opslagruimte. De Moto 360 werkt met alle Android smartphones en tablets met Android 4.3 Jelly Bean of nieuwer.

De huidige Motorola Moto 360 met lederen band is in Nederland te koop voor een adviesprijs van 249 en kan onder meer bij CoolBlue of de MediaMarkt worden besteld. Wanneer de metalen bandjes naar Nederland komen is nog onbekend.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*