Screenshots tonen camera interface van Moto X

Motorola

De Moto X van Motorola moet nog worden aangekondigd, maar er is nog weinig wat we eigenlijk niet weten over de smartphone, en vandaag is het opnieuw raak, ditmaal in de vorm van een aantal screenshots van de camera software.

Op de onderstaande screenshots is duidelijk te zien dat Motorola intern een volledig nieuwe interface heeft ontwikkeld voor de camera applicatie, want de app is volledig anders dan de interface die we kennen van de DROID smartphone, maar verschilt ook van de standaard Android camera applicatie.

camera ui

De nieuwe interface van de camera lijkt volledig te gebaseerd zijn op de welbekende gestures. Door naar links te vegen open je een cirkel-achtig menu, waarin je verschillende instellingen van de app kan aanpassen. Om in- of uit te zoomen veeg je omhoog en omlaag, en een foto maken doe je door op het scherm te drukken.

Het lijkt in ieder geval wel duidelijk te zijn dat Motorola, ondanks de overname door Google, zijn eigen weg blijft gaan. Tot op heden hebben we nog geen smartphones gezien van Motorola die draaien op een kale versie van Android, en persoonlijk ben ik van mening dat de oplossing van de Moto X er een stuk beter uit ziet dan de standaard camera-app van Android.

Wij zijn in ieder geval benieuwd wat Motorola nog meer voor ons in petto heeft op het gebied van software aanpassingen.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*