Onbekende 4,65-inch Motorola smartphone verschenen, geen Google X-Phone

Google Motorola

Schermafbeelding 2013-03-13 om 11.51.27Er gaan al lange tijd geruchten dat Motorola samen met Google zou werken aan de zogeheten X Phone, maar tot op heden is het bij geruchten gebleven. De Google X Phone moet het vlaggenschip gaan worden van Motorola, en de verwachting is dat het toestel ergens in het midden van mei zal worden aangekondigd tijdens het Google I/O evenement waar Android 5.0 Key Lime Pie ook voor het eerst aan de wereld zal worden onthuld.

In de afgelopen zagen we al hoe AndroidWorld hopeloos faalde door een “gelekte” foto te publiceren van de Motorola X Phone. Echter werden er wel twee bestaande Motorola smartphones gelekt, de RAZR D1 en een tot op heden onbekend toestel. Het onbekende apparaat lijkt echter nu ook zijn te zien in een video.

Duidelijk is in ieder geval dat het apparaat door Motorola is ontwikkeld, maar het lijkt zeker niet het nieuwe X Phone vlaggenschip te gaan worden van de fabrikant. De smartphone beschikt namelijk ‘slechts’ over een 4,65-inch AMOLED touchscreen met een resolutie van 720p (320 pixels-per-inch), Qualcomm Snapdragon S4 Pro, Adreno 320 GPU, 2GB RAM en een accu met een capaciteit van 2200mAH.

In de video is verder te zien dat de randen aan de zijdes van het scherm erg smal zijn en ook is er het nog niet eerder getoonde “M” logo te zien aan de bovenkant van het scherm. Helaas lijkt het er ook op dat de achterkant niet kan worden vervangen en daarnaast is er geen micro SD ondersteuning aanwezig.

Dit onbekende toestel is dan zeer waarschijnlijk ook een mid-range toestel dat in de loop van dit jaar door de fabrikant zal worden uitgebracht. Het wachten is nu op het eerste lek van de Google X Phone.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*