Android 4.1 Jelly Bean update voor Sony Xperia S komt eind maart

Sony

Android-4-1-Jelly-Bean-LogoNa een aantal mindere jaren lijkt Sony zich dit jaar volledig te gaan richten op de high-end smartphone markt, en met de lancering van de Xperia Z en ZL is de start van het jaar hoopgevend te noemen. Maar de grote vraag is natuurlijk of het Japanse bedrijf ook nog interesse heeft in de high-end modellen die vorig jaar werden uitgebracht, waaronder de Xperia S.

Vorige week begon het bedrijf al met de uitrol van de Jelly Bean update voor de Xperia J en de Xperia TL, maar over de Xperia S werd met geen enkel woord gerept. Gelukkig hoeven we ons niet zorgen te maken, want het bedrijf heeft te kennen gegeven dat de Android 4.1 Jelly Bean update voor de 1-jaar oude Xperia S nog steeds in ontwikkeling is. De update zou zelfs al mogelijk tegen het einde van maart worden uitgebracht.

Dit blijkt uit een tweet die door Sony Mobile Germany werd verstuurd, maar hoewel het om officiële informatie moet gaan, houden wij nog een slag om de arm. In de afgelopen jaren hebben we namelijk vaak genoeg gezien dat deze informatie verkeerd werd verspreid of dat men de releasedata van verschillende updates door elkaar aan het halen was.

Heel veel langer zal het overigens toch niet moeten duren, de Android 4.1 Jelly Bean update voor de Xperia S stond namelijk al gepland voor april. Mocht je niet langer kunnen wachten dan kun je altijd nog deze tutorial doornemen om zelf te upgraden naar Android 4.1 Jelly Bean.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*