Is dit de nieuwe Samsung Galaxy Tab 3?

Samsung

Samsung-Galaxy-Tab-3Tijdens CES 2013 had Samsung weinig nieuws te melden op het gebied van smartphones en tablets, want naast de Exynos 5 Octa werd er geen enkel nieuw product aangekondigd. De kans is daarom groot dat we tijdens het Mobile World Congress meer te weten komen over de roadmap van het bedrijf. Maar de vraag is natuurlijk of Samsung ons nog kan verassen in Barcelona.

Het lijkt in ieder geval wel vast te staan dat de Galaxy Note 8.0 tijdens MWC zal worden onthult, de tablet was eerder al te zien op verschillende afbeeldingen en een Samsung executive bevestigde ook het bestaan van de tablet. Maar de kans dat de Galaxy Note 8.0 de show gaat stelen lijkt klein te zijn, want de Koreaanse fabrikant zou ook een nieuwe generatie Galaxy Tab producten klaar hebben staan.

Hoeveel nieuwe Galaxy Tab’s Samsung gaat uitbrengen is op dit moment nog onduidelijk, maar er is vandaag wel wat meer informatie verschenen over de Galaxy Tab. PhoneArena zegt namelijk in bezit te zijn gekomen van een aantal afbeeldingen van de toekomstige Galaxy Tabs.

De afbeeldingen lijken in ieder geval het bestaan te bevestigen van de Samsung Galaxy Tab 3. Het model nummer van de Galaxy Tab 3 begint zoals met de gehele Galaxy Tab series met GT-P, maar helaas kunnen we niet met zekerheid zeggen of het nu gaat om de GT-P3200 (Galaxy Tab 3 – 7-inch), GT-P5200 (Galaxy Tab 3 – 10,1-inch) of de GT-P8200 (Galaxy Tab 3 Plus).

Daarnaast is het ook maar de vraag of de afbeelding legitiem is, want op de doos is niet de gebruikelijke TouchWiz interface te zien die standaard op alle Android apparaten van Samsung draait.

Laat een reactie achter

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.Vereiste velden zijn gemarkeerd *

U mag deze HTML tags and attributen gebruiken: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>

*